Er det vår snart?

God morgen alle fine mennesker der ute. Jeg har akkurat sendt barna på skolen og selv sitter jeg å ser på god morgen Norge. Jeg har sovet minimalt i natt og jeg føler meg rett og slett tygd og spyttet ut.

I går bestemte jeg meg for at jeg skulle legge meg tidlig for å heller stå opp i tidlig. Men jeg ble liggende å vri meg til klokken var over 2. Og for ei som er avengig av en god natts søvn for å fungere så sier det seg selv at kroppen krangler i dag. Jeg kan vell også legge til at jeg har slitt med søvn og slapphet den siste uke så det begynner å tære på humøret.

Noen sier at grunnen til at jeg er så slapp, men samtidig sover dårliger er mørketiden, bruddet i janaur og noen har tilogmed ymtet frempå at overvekt kan være årsaken.

Så kort sagt sier de rådene jeg har fått hittil at jeg bare må lytte til kroppen, ta tiden til hjelp, drikke mere vann, gå ned i vekt og glede meg til lysere årstid.

Jeg tar til meg rådene men akkurat nå skal jeg lytte til kroppen, ta meg en dupp og så satser jeg på at jeg føler meg litt bedre når jeg våkner igjen.

Føler du deg kvikk og opplagt eller kjenner du også på en vinterslapphet? Jeg tar gjerne imot gode råd for å føle meg bedre.

Vi blogges!

Monica

 

2 kommentarer
  1. Jeg sover helt RART for tiden. Sovner kl 20 og det som verre er, og våkner i 3-tiden. Men har funnet ut at det blir nok timer i sum, så da får det bare være sånn at jeg våkner midt på natta 😀

   1. Så spesielt, men likevell så får du de timene du trenger. Jeg sovner alt for sent og må opp tidlig så her blir det alt for lite søvn dwsverre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg