Føler du deg påvirket av fullmånen

Nå har jeg i flere dager kjent på å være energiløs og faktisk en smule humørsyk uten å egentlig skjønne hvorfor. Men så kunne min mor fortelle meg at det egentlig ikke er så rart, siden det i går var fullmåne og at jeg ofte er litt på tuppene når det er fullmåne. Men har det egentlig rot i virkeligheten?

Jeg prøvde å Google det men ble vell egentlig ikke mere klok av det egentlig. Men jeg kjenner min kropp best og jeg vet jo med meg selv at jeg kan bli ekstra urolig når det er fullmåne. Men denne gangen kjenner jeg det ekstra godt. Men er det noen andre der ute som opplever det samme?

Jeg har også fått med meg at det er ekstremt lavtrykk for tiden også. Så lavt trykk at en del fly faktisk er innstilt. Kan dette også kanskje virke ikke på kroppen?

Ler litt av meg selv nå for jeg prøver å finne “unnskyldninger” til at jeg ikke føler meg så bra for tiden. Men det hjelper faktisk litt å vite at man ikke er alene og at det er noen utenfor seg selv som river i kroppen.

Gleder meg til å høre fra dere!

Vi blogges!

 

Monica

2 kommentarer
  1. Angående fullmåne; jaaaaa jeg blir sykt påvirket. Sover enten veldig godt eller har tankekjør hele natten. Har veldig ofte dype tanker som omhandler liv og eksistens, univers og energier (er vel og merke utrolig fascinert av alt mellom himmel og jord og vil erklære meg selv for en nymoderne spirituell hippieheks😉) Men så er det egentlig ikke så rart hvordan alt henger sammen, månen styrer vannstanden (flo&fjære ol) og vi menneske består av typ 70% vann – så kanskje ikke så rart at man blir påvirket på ulike måter?

   De fleste føler seg veldig nedstemt i perioder der energiene er lave, men ikke alle er bevisst på det. Fullmånen er tiden for å reflektere over livet, livsstil og endringer en kanskje vil gjør i livet sitt. Alt henger sammen, men det er vanskelig og forstå avogtil 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg