Jeg har blitt influenced

Hvis man i det hele tatt kan si det slik? Påvirket eller inspirert er vell kanskje noen finere og norskere ord å bruke.

Men ja, jeg følger altså en dame (følger flere men denne historien handler om henne) som er så ufattelig herlig, vakker og positiv til alle, seg selv og ikke minst sin egen kropp. Jeg snakker om Sara Emilie. Se hennes Instagram her. Hun vant nylig også vixen som årets influenser i kategorien livsstil. ( Håper jeg husket rett)

Det som er så spesielt med Sara er at hun er hjemmeværende av helsemessige årsaker men som nå har klart å bygge opp sitt varemerke, sin bedrift eller rett og slett seg selv så mye at hun kan jobbe hjemmefra med det hun liker best. Og der ser jeg opp til henne. Jeg er bare i startgropen enda og tenker at det er helt greit det også.

Jeg er blitt influenced

Men så er det hele hun som person også. Hun er så skjønn og ekte. Legger ikke så mye imellom, og det digger de fleste av oss.

Men i går så la hun ut et innlegg hvor hun fortalte at hun hadde gått ned 40kg! Men at hun også underveis i prosessen elsket seg selv og kroppen sin. Og det er der jeg har blitt influenset nå eller rettere sagt motivert.

Jeg har funnet ut hva hun gjorde for å gå ned i vekt, og skal derfor prøve ut noe av det samme. For det å gå ned i vekt handler om så mye mer enn å bli tynn. Det handler om å trives bedre i sin egen kropp og at den rett og slett fungerer mye bedre. Og for å oppklare så hater ikke jeg min kropp selv om den er 20kg for mye, men den er mindre samarbeidsvillig og tyngre til sinns enn om den hadde vært lettere.

Så nå har jeg føesr lagt en plan for de neste tre ukene og jeg gleder meg til å se hvordan det går. Følg med på mine oppdateringer hver mandag her på bloggen hvis du vil se hvordan det går.

Nå skal jeg ordne litt med klesvasken og lage meg en egglatte til lunsj før jeg stikker ut å kjøper noe småtteri som jeg trenger.

Klems

Monica

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg