Livsstil uke 1 – Startskudd og delmål

Nå er det mandag og denne mandagen MÅ startskuddet gå for en bedre livsstil og hverdag for denne damen. Formen er rett og slett på bunn både fysisk og psykisk, og jeg har mest lyst til å bare ligge på sofaen å kose meg hele tiden. Men desto mer jeg koser meg, desto mere dårlig samvittighet får jeg, og dårligere føler jeg meg.

Jeg var faktisk veldig usikker på om jeg skulle nevne vekt og cm her, men for min egen del gir det en god motvasjon å se at disse tallene krymper. Og det er like “gøy” hver gang jeg sier hvor mye jeg veier fordi folk oftest reagerer med å si at de ikke tror noe på at jeg veier så mye. Men jeg lyver ikke. Det har jeg ingen interesse av i det hele tatt.

I dag går startskuddet på 100,9kg. Atter en gang har jeg bikket et tresifret tall på vekten. Alle som kjenner til meg vet at jeg har gått opp og ned egentlig hele mitt voksne liv, og ja; jeg er dritlei av det selv.

Noen ganger tenker jeg at jeg kanskje burde innfunnet meg med at jeg er en kraftig dame og kastet badevekten min i søppla. Men jeg trives ikke med meg selv når jeg veier over 90kg. Klærne mine strammer, det er tungt å bevege seg og energinivået er på bunn. Jeg kjenner det også godt i knær, rygg og ankler at jeg må ned i vekt. Psyken min blir automatisk mye bedre også når jeg veier og er mindre.

Det er ikke snakk om at jeg vil bli tynn. Det toget har jeg latt gå, men jeg drømmer om en mer funksjonell kropp og at vekten kan ligge mellom 80-85kg. På det nivået har jeg følt meg veldig bra før.

Men selv om hovedmålet er 79,Xkg så må jeg ha noen delmål

99,X – Massasje (Jeg har et gavekort liggende)

94,X – Hudpleieprodukter fra Elixir

89,X – Frisørbesøk med klipp og foliestriper

84,X – Massasje

79,X – Shopping

Siden jeg planlegger shopping når jeg har nådd målet må jeg sette igang med sparing til denne dagen. Jeg lurer på on dette er et mål jeg klarer å nå før sommeren. Hva tror dere? Klarer jeg å gå ned 20,x kg før sommeren?

Vi blogges!

Monica

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg